Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Хмельницький апеляційний суд повідомив про тимчасове припинення відправлення поштової кореспонденції

05 серпня 2020, 12:39

Хмельницький апеляційний суд повідомляє про тимчасове припинення відправлення поштової кореспонденції у зв’язку із недостатнім фінансуванням та відсутністю коштів для укладення договорів для закупівлі знаків поштової оплати та/або оплати послуг з пересилання поштової кореспонденції суду.

Отримати процесуальні документи, у тому числі виклики та повідомлення, можна електронною поштою (попередньо подавши заяву про такий спосіб отримання кореспонденції із зазначенням адреси своєї електронної пошти), або зареєструвавшись у підсистемі «Електронний суд» чи безпосередньо через канцелярію Хмельницького апеляційного  суду за адресою: м. Хмельницький, Майдан Незалежності, 1, з урахуванням обмежень та заходів, пов’язаних  з поширенням коронавірусної інфекції COVID-19.  

Отримати виклик та повідомлення про судове засідання можна також за допомогою sms-повідомлення. Для цього необхідно подати до суду Заявку на отримання судових повісток, повідомлень в електронному вигляді за допомогою SMS-повідомлення, вказавши у ній номер мобільного телефону. Бланк заявки розміщений на офіційному вебсайті Судової влади України за посиланням: https://court.gov.ua/registration/zayavasms.html.

З метою забезпечення реалізації процесуальних прав учасників судового процесу у разі відсутності в матеріалах проваджень  інформації про електронну пошту, номери засобів телефонного зв'язку, інформація про виклик у судове засідання, повідомлення про судове засідання та про ухвалені судові рішення у таких справах буде розміщуватись на офіційному вебсайті Хмельницького апеляційного суду за посиланням  https://kma.court.gov.ua/sud4820.

У разі звернення до суду із клопотаннями, заявами просимо вказувати номери засобів телефонного зв'язку, а також адресу електронної пошти.

Нагадуємо, що інформація щодо стадій розгляду судових справ доступна на офіційному вебсайті Хмельницького апеляційного суду в розділі «Громадянам» підрозділ «Інформація щодо стадій розгляду судових справ», а список призначених до розгляду справ – в підрозділі «Список справ, призначених до розгляду» в розділі «Громадянам» за посиланням https://kma.court.gov.ua/sud4820. Із текстами судових рішень можна ознайомитись у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Додатково повідомляємо номери телефонів, за якими можна отримати інформацію про стан розгляду справ, які перебувають чи перебували у провадженні Хмельницького апеляційного суду:

(0382)-78-77-88 - відділ організаційного забезпечення розгляду цивільних справ;

(0382)-78-77-56 - відділ організаційного забезпечення розгляду кримінальних справ.

Просимо вибачення за тимчасові незручності. Надсилання кореспонденції буде відновлено у разі надходження фінансування, про що буде повідомлено додатково.

 

Хмельницький апеляційний суд