Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

12–13 червня відбудеться VІI Міжнародний судово-правовий форум

12 червня 2019, 09:00

Які зміни відбулися у сфері правосуддя за останній рік і які виклики постануть перед судовою реформою в майбутньому? Відповіді на ці та інші запитання будуть шукати учасники VII Міжнародного судово-правового форуму — традиційного практичного заходу, який  газета «Юридическая практика» вже третій рік поспіль проводить спільно з органами суддівського врядування — Вищою радою правосуддя і Вищою кваліфікаційною комісією суддів України   та Координатором проектів ОБСЄ в Україні.

Форум покликаний стати майданчиком для експертних дискусій та обміну думками суддів, адвокатів, прокурорів, представників юридичного бізнесу, органів влади, відомих учених, вітчизняних і міжнародних фахівців. Упродовж двох днів (12–13 червня 2019 року) учасники заходу обговорять головні здобутки судової реформи та подальші кроки у цьому напрямі, зокрема проаналізують сучасні виклики для органів суддівського врядування, тенденції актуальних практик (кредитних, корпоративних спорів, судового захисту власності, публічної служби та трудових відносин, кримінальної відповідальності, міжнародного арбітражу і транскордонних судових спорів), ознайомляться з реаліями законодавчого і матеріально-технічного забезпечення судової системи та альтеративного вирішення спорів, сфокусуються на перспективах створення єдиних етичних стандартів для сфери правосуддя України та в рамках окремої панельної дискусії за участю іноземних експертів обговорять питання застосування судами Конституції крізь призму міжнародних і національних реалій.

Дата проведення: 12—13 червня 2019 року

Час проведення: 09:00—18:00

Місце проведення: готель «Прем’єр Палаc» (м. Київ, бульв. Т. Шевченка / вул. Пушкінська, 5-7 / 29).

Програма та реєстрація доступні за посиланням https://new.pravo.ua/event/court2019/.

Участь у VII Міжнародному судово-правовому форумі для суддів безкоштовна за умови попередньої реєстрації. У зв’язку з обмеженою кількістю місць оргкомітет Форуму залишає за собою право вибіркової реєстрації на Форум. Про підтвердження участі Вас буде заздалегідь поінформовано електронною поштою та/або телефоном.

Прес-центр судової влади України