Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова ВРП Ігор Бенедисюк під час візиту до Великої Британії візьме участь у засіданні щодо створення Вищого суду з питань інтелектуальної власності

10 жовтня 2018, 16:00

 

10 жовтня 2018 року о 16:00 у місті Лондоні (Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії) відбудеться засідання Міжнародної консультативної ради (далі – МКР), присвячене обговоренню створення та діяльності Вищого суду з питань інтелектуальної власності в Україні.

Зокрема, члени МКР висловлять свої думки щодо програми навчання суддів Вищого суду з питань інтелектуальної власності України, а саме її структуру, процесуальні питання та важливість її різних елементів.

Захід організовано за ініціативи Проекту технічної допомоги за підтримки Уряду Великої Британії, який реалізується Центром вивчення комерційного права Лондонського університету Королеви Марії та фінансується Урядом Сполученого Королівства Великої Британії.

Участь у засіданні візьмуть члени Уряду Сполученого Королівства та Парламенту, судді та члени британської і міжнародної спільноти правових експертів, партнери провідних лондонський юридичних компаній та фахівці з питань інтелектуальної власності.

До складу української делегації також увійде заступник Голови Верховного Суду, Голова Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду Богдан Львов.

Голова Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Сергій Козьяков братиме участь у обговоренні за допомогою відеоконференцзв’язку.

У межах заходу заплановано зустрічі з членом Палати громад Парламенту Великої Британії, Головою Об’єднаної парламентської групи з українських питань Джоном Віттіндейлом та з головним суддею Суду з інтелектуальної власності та підприємництва Річардом Хейконом.

Довідково: Міжнародна консультативна рада (International Advisory Board) – група міжнародних експертів, видатних суддів-практиків та науковців з Великої Британії, України, Франції та Німеччини, що мають досвід роботи з правом інтелектуальної власності.

Голова МКР: Лорд Девід Нойбергер, Голова Верховного Суду Великої Британії у 2012−2017 рр.

 

За повідомленням прес-служби ВРП