Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

12 квітня 2018 року Вінницький апеляційний адміністративний суд проведе прес-конференцію для ЗМІ щодо реконструкції будівлі готелю «Савой»

12 квітня 2018, 15:00

У час Великодніх свят журналісти інтернет-видання «На Парижі» звернули увагу на фасад будівлі колишнього готелю «Савой», та зробили відповідну публікацію, яка була розміщена і у виданні UKR.NET. Це приміщення перебуває зараз у довгостроковій оренді Вінницького апеляційного адміністративного суду, тож ми хочемо з цього приводу зауважити таке.

Всі ремонтні роботи у будівлі протягом усього періоду відбуваються у супроводі технічного та авторського нагляду відповідно до Порядків здійснення авторського та технічного нагляду під час будівництва об’єкта архітектури, затверджених Постановою КМУ від 11 липня 2007 року № 903. Таким чином, хід виконання робіт завжди під пильним наглядом спеціалістів .

ВААС є органом державної влади та дбає про інтереси і розвиток нашої держави в цілому, та збереження історичної спадщини нашого міста зокрема. Увагу громадськості зараз привертають недоліки фасаду, тому хочемо зауважити, що у 2012 році було виконано виключно протиаварійні роботи на фасаді будівлі, адже внутрішній ремонт, який увесь цей час здійснювався, міг спричинити руйнування споруди зовні. Тож після завершення внутрішніх робіт, буде здійснена остаточна реставрація фасаду.

Двері «Савою» завжди «відкриті» для медійників і громадськості: ВААС увесь час надавав вичерпні фото та інформаційні матеріали, що відображали процес відновлення будівлі. Зокрема, наприкінці 2017 року ВААС прозвітував про хід виконання робіт у публікації « Як завершується 2017 рік у «Савої»…» ( http://www.vaas.gov.ua/news/yak-zavershuyetsya-2017-rik-u-savo%D1%97/ ).

У звіті подано порівняльні фото станом на початок 2017 року та кінець відповідно, з яких неозброєним оком видно масштабні зміни. Крім того, у будівлі проведено усі електромонтажні, комунікаційні роботи та здійснено монтаж системи кондиціонування і вентиляції. І це тільки за рік, що минув…

І вже за досить малий період 2018 року нам також є що показати, адже роботи не просто тривають, а й набирають обертів.

Тому у четвер 12 квітня 2018 року о 15.00 год Вінницький апеляційний адміністративний суд проведе прес-конференцію для усіх охочих журналістів нашого міста у приміщенні готелю «Савой».

За повідомленням прес-служби суду