Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

18 грудня 2015 року відбудеться міжнародна науково-практична конференція "Національні стандарти суддівської освіти: гарантування захисту прав людини"

19 листопада 2015, 11:10

 18  грудня 2015 року  у м. Києві Національна школа суддів України спільно з Координатором проектів ОБСЄ в Україні, за фінансової підтримки уряду Канади в рамках проекту «Гарантування дотримання прав людини при здійсненні правосуддя» проведе міжнародну науково-практичну конференцію "Національні стандарти суддівської освіти: гарантування захисту прав людини".

Мета конференції - обмін думками і досвідом щодо впровадження стандартів захисту прав людини при здійсненні правосуддя та щодо кращих світових практик суддівської освіти. Конференція приурочена до п’ятої річниці створення Національна школа суддів України.

На конференції планується обговорити перспективні напрями та методи  вдосконалення кваліфікаційної спроможності  суддівського корпусу з метою забезпечення гарантій захисту прав людини у суді. Також будуть обговорені особливості захисту прав громадян у різних інстанціях та юрисдикціях судочинства.

Очікується, що участь у конференції візьмуть  судді всіх юрисдикцій,  судді Європейського суду з прав людини, члени Європейської Комісії "За демократію через право", українські та міжнародні експерти, науковці, представники міжнародних та неурядових організацій.