Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

15 липня 2015 року об 11 годині 30 хвилин в приміщенні Святошинського районного суду міста Києва відбудеться продовження слухань по справі "Вбивства 39 людей на Майдані"

14 липня 2015, 16:38

 15 липня 2015 року об 11 годині 30 хвилин в приміщенні Святошинського районного суду міста Києва відбудеться продовження слухань по справі "Вбивства 39 людей на Майдані". Нагадаємо, що справу про "Вбивство 39 людей на Майдані" розглядає суд присяжних, який складається з двох професійних суддів та трьох присяжних. Головуючим у справі є суддя Святошинського районного суду міста Києва Сергій Дячук.

Ось що про його ділові і моральні якості написав на своїй сторінці у Фейсбук  київський адвокат Ігор Омелян після чергового засідання у справі: "Комплімент судді від адвоката велика рідкість. Навіть виняток. Але ризикну. Був сьогодні в засіданні під головуванням судді Дячука Сергія Івановича (Святошинський суд м. Києва). Як зараз модно говорити на ФБ - ШОК! Не пам'ятаю я таких суддів за всю свою практику. Враження, що в залі стоять телекамери і знімається реаліті - шоу. Я перший раз в житті отримав від судового засідання задоволення. Якби хоча б 75% суддів були такими, то ніякі "колядники" і "шанувальники гарних картинок на прострочених талонах на бензин" не створили б негативний імідж суду. І ставлення громадян до правосуддя теж було б іншим. Людина на своєму місці. Людина! Не жаба в мантії з купою комплексів, а саме людина. Інтелігентний, досвідчений, професіонал. І ставлення у нього як до рецидивіста, так і до "звичайного цивільного" стабільне, виважене, без жлобства і запопадливості, без зверхності чи дешевого популізму. Ось ті окремі представники суддівської професії, які могли б стати основою суду, який будується  на світових стандартах. Власне кажучи, респект!"

 

За перебігом судових засідань у справі "Вбивства 39 людей на Майдані" слідкуйте за допомогою он-лайн трансляції на порталі Судова влада України.