Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

7 липня 2015 р у м. Черкаси відбудеться конференція «До взаємної довіри через ефективну комунікацію судів та громадськості»

28 червня 2015, 12:15

7 липня 2015 р у м. Черкаси відбудеться конференція «До взаємної довіри через ефективну комунікацію судів та громадськості».

До участі запрошуємо працівників апаратів судів, представників місцевих ОГС та ЗМІ, працівників публічних бібліотек Черкаської області.

Метою конференції є сприяння налагодженню ефективної системи взаємодії судів Черкаської області та громадських об’єднань, місцевих ЗМІ, просуванню належних стандартів такої взаємодії з урахуванням необхідності дотримання принципу незалежності та неупередженості суду.

У межах конференції буде презентовано досвід реалізації проектів з комунікації в судах, які впроваджуються в межах USAID «Справедливе правосуддя»; будуть обговорені результати дослідження щодо сприйняття громадянами судів Черкаської області та працівниками судів громадян та надана оцінка рівня задоволеності громадян якістю окремих аспектів функціонування судів у Черкаській області. Також в межах конференції відбудеться панельна дискусія на тему «Суди, організації громадянського суспільства, ЗМІ Черкащини: як покращити взаємодію?»

Цей захід проводиться Благодійним фондом «Творчий центр ТЦК» у партнерстві з Апеляційним судом Черкаської області у межах Проекту USAID «Справедливе правосуддя» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

 

         Детальніше на сайті Апеляційнрго суду Черкаської області