Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Визначено нову дату проведення З’їзду науковців

19 вересня 2023, 11:32

З огляду на потребу завершення Етичною радою всіх етапів відбору кандидатів на посаду члена Вищої ради правосуддя, визначено нову дату, а також час проведення З’їзду представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ.

Заплановано, що З’їзд розпочне свою роботу 16 листопада 2023 року об 13:00 у приміщенні Державного торговельно-економічного університету за адресою: м. Київ, вул. Кіото, 19.

Рішенням від 6 липня 2023 року № 699/0/15-23 Рада оголосила конкурс на одну вакантну посаду члена ВРП за квотою з’їзду представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ, а також визначила час та місце проведення з’їзду – 21 вересня 2023 року.

З метою належної реалізації вимог законодавства 13 вересня 2023 року ВРП звернулася до Етичної ради з проханням повідомити про можливість надання висновків щодо відповідності кожного кандидата критеріям професійної етики та доброчесності, а також списку кандидатів, рекомендованих для обрання на посаду члена Вищої ради правосуддя, до визначеної раніше дати проведення З’їзду.

Етична рада повідомила, що на час запланованої дати проведення З’їзду оцінювання кандидатів ще триватиме, що унеможливлює його проведення.

З огляду на потребу завершення Етичною радою всіх етапів відбору кандидатів на посаду члена ВРП, Рада ухвалила рішення про визначення нової дати та часу для проведення Зїзду.

Вища рада правосуддя