Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У ВС відбудеться міжнародна конференція «Адміністративна юстиція в Україні: проблеми теорії та практики. Соціальні права. Виклики воєнного часу»

05 квітня 2023, 16:57

Касаційний адміністративний суд у складі Верховного Суду 6 липня 2023 року проводитиме Шосту міжнародну науково-практичну конференцію «Адміністративна юстиція в Україні: проблеми теорії та практики. Соціальні права. Виклики воєнного часу» в онлайн-режимі.

Проведення Конференції ініційовано з метою обговорення питань ефективності судового захисту соціальних прав у мирний і воєнний часи, особливостей здійснення адміністративного судочинства в умовах війни, вивчення зарубіжного досвіду судового захисту соціальних прав під час війни.

Захід організовується в співпраці з Національною академією правових наук України та Інститутом держави і права ім. В. М. Корецького Національної академії наук України.

До участі в Конференції запрошуються судді, науковці, юристи-практики, представники суб’єктів владних повноважень, представники громадянського суспільства.

Робочі мови конференції – українська й англійська.

Для участі в Конференції потрібно до 14 квітня 2023 року  заповнити заявку за формою, яка міститься за посиланням: https://forms.gle/jeziDaXtuA7HbgAa9 , і надати тези доповіді.

Додаток: Основні тематичні напрями Конференції та вимоги до оформлення тез доповідей Конференції.

ВАЖЛИВО! Оргкомітет залишає за собою право відбору матеріалів залежно від актуальності та наукового рівня тез доповіді.

Контактний номер телефону: +380 44 280 95 60.

Верховний Суд