Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Онлайн конференція на тему: "Робота судів в умовах війни" відбудеться 7 лютого 2023 року

01 лютого 2023, 16:24

7 лютого 2023 року о 15 :30 - 17:30 за київським часом відбудеться онлайн конференція на тему: "Робота судів в умовах війни", яку проведуть Державна судова адміністрація України спільно з Міжнародною асоціацією судового адміністрування (ІАСА) за підтримки Проєкту ЄС "Право Justice" та Програми USAID "Справедливість для всіх".

Захід сприятиме обговоренню та вирішенню з урахуванням кращого міжнародного досвіду актуальних питань організації роботи судів у період повномасштабної війни. На конференції буде представлено план покращення судового адміністрування справ про воєнні злочини та презентовано книгу "Суди в умовах війни".

Учасники також ознайомляться з Ініціативою "Модельні суди" - Платформою кращих практик, і візьмуть участь в обговоренні стратегій оптимізації бюджетів судів у воєнний час.

В  конференції візьмуть участь члени Вищої ради правосуддя, представники Державної судової адміністрації України, Ради суддів України, Національної школи суддів України, Верховного Суду; голови судів, судді, керівники та працівники апаратів судів; міжнародні партнери судової влади України.

З попередньою програмою конференції можна ознайомитись тут.

Зареєструватися для участі у конференції можна тут.

Державна судова адміністрація України