Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Конкурсна комісія склала графік проведення співбесіди на посаду члена ВККС України на січень 2023 року

13 січня 2023, 09:48

Конкурсна комісія з добору кандидатів на посаду члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України проведе другий етап конкурсу – співбесіду із 64 кандидатами у січні та лютому 2023 року. Комісія склала графік проведення співбесід на 16 – 25 січня 2023 року.

Співбесіда буде відбуватись українською мовою із забезпеченням синхронного перекладу. Як повідомлялось, співбесіди з кандидатами відбуватимуться дистанційно через платформу ZOOM. Відповідно до вимог Закону трансляція співбесід з кандидатами буде відбуватись в онлайн-режимі на офіційному YouTube каналі Вищої ради правосуддя та офіційних каналах Конкурсної комісії – Facebook та YouTube –українською та англійською мовами.

Запланована тривалість співбесіди – 60 хвилин, але вона не перевищуватиме 90 хвилин.

На початку співбесіди кандидат матиме час, аби представити себе Комісії. Запитання на співбесіді будуть покликані оцінити відповідність кандидата критеріям доброчесності та професійної компетентності та стосуватимуться, але не обмежуватимуться, такими темами як бачення майбутнього судової влади та ролі у цьому ВККС, знань у сфері права, судочинства і судоустрою.

З урахуванням безпекової ситуації та перебоїв з електропостачанням в Україні до графіка можуть бути внесені зміни, про які буде повідомлено. Наступні співбесіди заплановані на лютий 2023 року, графік до яких Конкурсна комісія складе додатково.

Вища рада правосуддя