Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Конкурсна комісія 20 грудня затвердить перелік кандидатів, допущених до участі у другому етапі конкурсу на посади членів Вищої кваліфікаційної комісії суддів України – співбесідах

19 грудня 2022, 09:45

20 грудня 2022 року о 16:30 відбудеться офіційне засідання Конкурсної комісії з добору кандидатів на посади членів Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (Конкурсна комісія). Під час засідання буде затверджений перелік кандидатів, які за результатами розгляду поданих ними документів та іншої інформації на предмет відповідності вимогам на посаду члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів, будуть допущені до другого етапу конкурсу – співбесід. Офіційне засідання буде транслюватись в онлайн-режимі на офіційному сайті Вищої ради правосуддя та офіційних каналах Конкурсної комісії – Facebook та YouTube – українською та англійською мовами. 

За результатами засідання список кандидатів, допущених до співбесіди, буде оприлюднений на офіційному сайті Вищої ради правосуддя. 

Нагадуємо, що продовження судової реформи є важливою складовою вступу України до Європейського Союзу. Навіть в умовах військової агресії Україна робить все можливе, щоб забезпечити формування важливого інституту судової влади, відповідального за кадрове наповнення судів України – Вищої кваліфікаційної комісії суддів України. За результатами публічного конкурсу Конкурсна комісія визначить 32 кандидати, які мають стаж роботи в галузі права не менше 15 років та відповідають критеріям доброчесності та професійної компетентності. Вища рада правосуддя призначить 16 членів Вищої кваліфікаційної комісії суддів України з-поміж кандидатів, рекомендованих Конкурсною комісією.  

Конкурсна комісія з добору кандидатів на посади членів ВККСУ