Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

16 грудня 2022 року відбудеться міжнародна конференція «Імплементація принципу верховенства права: роль Верховного Суду в сучасних умовах»

05 грудня 2022, 20:52

16 грудня 2022 року з 10:00 до 18:00 в онлайн-форматі відбудеться міжнародна конференція «Імплементація принципу верховенства права: роль Верховного Суду в сучасних умовах».

Захід організовано Верховним Судом у співпраці з проєктом Ради Європи «Підтримка судової влади в Україні в забезпеченні кращого доступу до правосуддя» та присвячено 5-річчю діяльності ВС.

Під час конференції із спеціальною доповіддю виступить Голова Верховного Суду Всеволод Князєв. Участь у заході також візьмуть Генеральний секретар Ради Європи Марія Пейчинович-Бурич, Голова Європейського суду з прав людини Шіфра О’Лірі, суддя ЄСПЛ від України Микола Гнатовський, Голова Мережі голів верховних судів Європейського Союзу, Голова Верховного суду Німеччини Беттіна Лімперг, Голова Верховного суду Сполученого Королівства Лорд Рід, голови та судді верховних судів ЄС, міжнародні й національні експерти.

Детальну програму заходу буде опубліковано цього тижня.

Для участі в конференції заповніть, будь ласка, реєстраційну форму до 14 грудня 2022 року: https://docs.google.com/forms/d/1lGgVX0dESEmpNNe_osBhhxqmDAKW00YueMLNKfkWhLQ/.

Лінк на підключення зареєстрованим учасникам буде надіслано напередодні заходу.

У разі виникнення запитань звертайтеся, будь ласка, за електронною адресою media@supreme.court.gov.ua

Верховний Суд