Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Секретаріат ВРП оголошує про початок прийому документів від кандидатів для обрання членів ВРП З’їздом науковців

31 жовтня 2022, 15:45

Наказом Міністра освіти і науки України № 954 від 26 жовтня 2022 року визначено час і місце проведення З’їзду представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ, до порядку денного якого включено питання обрання членів Вищої ради правосуддя.

Дата проведення З’їзду – 16 грудня 2022 року.

Місце проведення З’їзду: м. Київ, вул. Кіото, 19 (приміщення Державного торговельно-економічного університету).

Початок роботи З’їзду – 11:00.

Згідно з вимогами статей 8, 9, 13 Закону України «Про Вищу раду правосуддя» секретаріат Вищої ради правосуддя оголошує про початок прийому документів від кандидатів для обрання членів Вищої ради правосуддя З’їздом представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ.

Кандидат на посаду члена Вищої ради правосуддя особисто подає документи, визначені частиною першою статті 8 Закону України «Про Вищу раду правосуддя», до Вищої ради правосуддя або надсилає їх засобами електронного зв’язку (assistant@hcj.gov.ua) не пізніше ніж за тридцять календарних днів до дати проведення з’їзду.

Прийом документів кандидатів на посаду члена Вищої ради правосуддя завершується о 24:00 15 листопада 2022 року, якщо документи подаються в електронній формі або в час закінчення робочого часу секретаріату Вищої ради правосуддя – 17:00 15 листопада 2022 року, якщо документи подаються особисто.

Переліки з інформацією про кандидатів для обрання на посади членів Вищої ради правосуддя в порядку надходження заяв та інших документів від кандидатів будуть розміщені в розділі «Кандидати до складу ВРП».

Вища рада правосуддя