Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

24 січня 2022 року відбудеться друге засідання Конкурсної комісії з добору кандидатів на посади членів ВККСУ

21 січня 2022, 14:35

24 січня 2022 року з 10:00 до 12:00 Конкурсна комісія з добору кандидатів на посади членів Вищої кваліфікаційної комісії суддів України проведе друге офіційне засідання Конкурсної комісії.

На порядку денному засідання – орієнтаційна сесія для правників – потенційних учасників конкурсу та всіх, хто ним цікавиться, щодо важливих питань проведення конкурсних процедур та формування фінального списку кандидатів, які будуть рекомендовані Вищій раді правосуддя для призначення членами ВККСУ.

Зокрема, представники юридичних професій, які мають більше 15 років професійного стажу роботи суддею, адвокатом, науковцем, які відповідають критеріям доброчесності та професійної компетентності та цікавляться конкурсом на посади членів Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, зможуть поставити питання членам Конкурсної комісії стосовно Регламенту Комісії, Положення про проведення конкурсу, Методології оцінювання відповідності кандидатів критеріям доброчесності та професійної компетентності тощо.

Онлайн трансляція другого офіційного засідання Конкурсної комісії відбудеться на Офіційному сайті Вищої ради правосуддя та YouTube Каналі Конкурсної комісії.

Запитання можна надсилати заздалегідь на адресу: office@scom.org.ua.

У темі листа має бути зазначено «друге засідання». Запитання членам Конкурсної Комісії також можна буде поставити під час проведення засідання, скориставшись онлайн чатом на офіційній сторінці в YouTube Каналі Конкурсної комісії під трансляцією. Звертаємо увагу, що питання, надіслані завчасно матимуть перевагу у відповідях.

До особистої участі в засіданні, яке відбудеться за адресою: м. Київ, вул. Генерала Шаповала, 9, запрошуються представники професійних юридичних, суддівських на наукових організацій.

Просимо зауважити, у зв’язку з карантинними обмеженнями участь в офіційному засіданні можлива для перших 20 заявників (не більше 2 від організації), які повідомили про свою участь на електронну пошту office@scom.org.ua.

Важливо: за умови особистої участі у засіданні при собі необхідно обов'язково мати сертифікат про вакцинацію або дійсний негативний антиген/ПЛР-тест. Просимо приходити в індивідуальних засобах захисту.

Вища рада правосуддя