Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

4–5 липня 2022 року відбудеться V Міжнародна науково-практична конференція «Адміністративна юстиція в Україні: проблеми теорії та практики. Податкові спори в адміністративному судочинстві»

21 грудня 2021, 13:41

Касаційний адміністративний суд у складі Верховного Суду 4–5 липня 2022 року проводитиме V Міжнародну науково-практичну конференцію «Адміністративна юстиція в Україні: проблеми теорії та практики. Податкові спори в адміністративному судочинстві».

Проведення Конференції ініційовано з метою обговорення ефективних механізмів розв’язання податкових конфліктів і податкових спорів, судового розгляду окремих категорій податкових спорів, податкових спорів щодо міжнародного оподаткування та трансфертного ціноутворення.

У роботі Конференції візьмуть участь судді Верховного Суду, адміністративних судів, науковці, юристи-практики, представники державних органів України та іноземних країн.

Захід організовується в співпраці з Національною академією правових наук України, Національним юридичним університетом імені Ярослава Мудрого, Університетом державної фіскальної служби України.

До участі в Конференції запрошуються науковці, юристи-практики, представники органів державної влади, працівники судових органів. Робочі мови конференції – українська й англійська.

Для участі в Конференції потрібно до 15 квітня 2022 року  заповнити заявку за формою, яка міститься за посиланням: https://goo.su/9iog, і надати тези доповіді.

Додаток 1. Основні тематичні напрями Конференції.

Додаток 2. Вимоги до оформлення тез доповідей Конференції.

ВАЖЛИВО! Оргкомітет залишає за собою право відбору матеріалів тез залежно від актуальності та наукового рівня тексту доповіді.

Контактний номер телефону: +380 44 280 95 60.

Верховний Суд