Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Дніпровському апеляційному суді підтвердженно випадок коронавірусної хвороби

29 вересня 2020, 13:18

Повідомляємо, що у працівника Дніпровського апеляційного суду лабораторно підтверджено захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV.

Наразі інфікована особа перебуває на самоізоляції у стані, що не потребує госпіталізації. Визначено коло осіб, які могли контактувати із хворим. Ці особи оформлюють самоізоляцію та отримують консультації лікаря.

Дніпровський апеляційний суд посилив заходи для запобігання поширенню захворювання та забезпечення сталої і безпечної роботи суду.

У приміщенні активно проводиться дезінфекція усіх поверхонь. Також щоденне вологе прибирання у суді проводиться з додаванням дезінфікуючого розчину, у доступних для відвідувачів та працівників місцях розміщені засоби для дезінфекції рук, працівники дотримуються маскового режиму.

За наявності ознак гострого респіраторного захворювання працівникам Дніпровського апеляційного суду рекомендовано вжити заходів щодо самоізоляції, отримати консультацію у лікаря та невідкладно повідомити про стан здоров’я відповідну установу охорони здоров’я та свого безпосереднього керівника.

Просимо громадян утриматися від відвідування Дніпровського апеляційного суду, а у разі необхідності візиту - максимально дотримуватися заходів, передбачених особливим режимом роботи суду на період карантину.

 

Дніпровський апеляційний суд