Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У працівника Полтавського апеляційного суду підтверджено захворювання на COVID-19

28 вересня 2020, 17:56

Повідомляємо, що у працівника Полтавського апеляційного суду діагностовано COVID-19. У зв’язку з цим, у суді посилено заходи безпеки щодо запобігання поширенню захворювання серед працівників. Здійснюється санітарна обробка залів судових засідань, коридорів, робочих кабінетів та канцелярії суду.

29 вересня 2020 року о 14.00 год. в приміщеннях Полтавського апеляційного суду буде проведено дезінфекцію.

Усі працівники суду забезпечені засобами індивідуального захисту.

Працівникам апарату суду рекомендовано у випадку наявності найменших ознак захворювання невідкладно повідомити про це свого сімейного лікаря та безпосередньо керівництво суду.

Просимо утриматися від відвідування Полтавського апеляційного суду без нагальної потреби та перебувати в приміщенні суду у засобах індивідуального захисту (респіраторах або захисних масках).

Тимчасово, з метою дотримання карантинних заходів, усі документи (позовні заяви, заяви, судові накази, скарги, відзиви, пояснення, клопотання, листи) приймаються альтернативними засобами зв’язку:

- в електронному вигляді на електронну адресу суду inbox@pla.court.gov.ua та через особистий кабінет в системі «Електронний суд»; 

- засобами поштового зв’язку письмово на поштову адресу суду 36000, м. Полтава, вул. Соборності, 18 .

Нагадуємо, що в суді припинено проведення масових заходів, не пов’язаних із процесуальною діяльністю, зокрема, особистий прийом громадян, екскурсії, круглі столи, семінари тощо. Також обмежено допуск у судові засідання та приміщення суду осіб з явними ознаками респіраторних захворювань (блідність обличчя, почервоніння очей, кашель, утруднене дихання, підвищена температура тіла).

 

Полтавський апеляційний суд