Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У працівника Ленінського районного суду м. Миколаєва підтверджено захворювання на COVID-19

16 вересня 2020, 16:02

Повідомляємо, що у співробітника апарату Ленінського районного суду м. Миколаєва підтверджено захворювання на COVID-19. Наразі він перебуває на самоізоляції. Встановлено коло осіб, які могли контактувати з інфікованою особою, керівництвом суду та ТУ ДСА в Миколаївській області організовано проходження тестування на COVID-19 усіх контактних осіб, які є працівниками суду.

В приміщенні Ленінського районного суду м. Миколаєва 16 вересня 2020 року службою цивільного захисту Інгульського РВ ГУ ДСНС України в Миколаївській області здійснено посилену дезінфекцію. Усі працівники забезпечені засобами індивідуального захисту та рекомендовано і надалі сумлінно дотримуватися карантинних обмежень.

Наголошуємо, що Ленінський районний суд м. Миколаєвпа продовжує працювати в штатному режимі з посиленням заходів щодо мінімізації ризиків розповсюдження коронавірусної хвороби із дотриманням маскового режиму.

З метою убезпечення учасників процесів, відвідувачів та працівників суду від поширення цієї хвороби, просимо утриматись від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають вашої обов’язкової участі, а також від особистого відвідування суду для подачі позовів, заяв, скарг, клопотань та інших звернень.

Нагадуємо, що подати документи до суду можна:

  • засобами підсистеми "Електронний суд";
  • на офіційну електронну адресу судуinbox@ln.mk.court.gov.ua;
  • направити поштою: 54028, м. Миколаїв, вул. Космонавтів, 81/16;
  • через скриньку на 2 поверсі нашого суду.

Ленінський районний суд м. Миколаєва