Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Восьмому ААС встановлено особливий режим роботи суду на період виборчого процесу

03 вересня 2020, 15:20

На виконання постанови Верховної Ради України від 15 липня 2020 року №795-ІХ «Про призначення чергових місцевих виборів у 2020 році», постанов Центральної виборчої комісії, відповідно до Виборчого кодексу України з 05 вересня встановлено особливий режим роботи Восьмого апеляційного адміністративного суду на час виборчого процесу чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів, призначених на 25 жовтня 2020 року:

  • в позаробочий час, вихідні та святкові дні в період з 05 вересня 2020 року і до завершення виборчого процесу - щоденно з 08 години 00 хвилин до 24 години 00 хвилин; 
  • 24 та 25 жовтня 2020 року – цілодобово.

Відповідальним за організацію роботи суду у період проходження виборчого процесу є заступник керівника апарату суду Гультяєв Є. В.

Особливий режим роботи суду на час виборчого процесу чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів, призначених на 25 жовтня 2020 року, встановлено Наказом №7-аг від 02 вересня 2020 року "Про організацію роботи суду в період виборчого процесу" та Наказом №8-аг від 02 вересня 2020 року "Про організацію роботи апарату суду в період виборчого процесу".

Довідково.

Нагадаємо, дію карантину в Україні продовжено до 31 жовтня 2020 року згідно із постановою Кабінету Міністрів України від 26 серпня 2020 року №760. На весь період дії карантину на території України у Восьмому ААС встановлено особливий режим роботи, що включає такі карантинні протиепідемічні заходи та обмеження:

  • встановлено обов’язковий масковий режим та нанесено маркування соціального дистанціювання у фойє та на вході до приміщення суду;
  • з метою безконтактного прийому вхідних документів (заяв, скарг, листів) встановлено скриньку у фойє суду біля пункту пропуску;
  • обмежено пропуск до приміщення суду, а саме: пропуск до приміщень суду дозволено лише суддям, працівникам апарату суду та учасникам процесу за умови пред’явлення судового виклику на поточну дату та лише після проведення співробітниками Служби судової охорони скринінгу температури тіла та за відсутності очевидних ознак респіраторних захворювань (блідість обличчя, почервоніння очей, лихоманка, кашель, утруднене дихання, тощо). При цьому, температура тіла не може перевищувати 37,2 градусів Цельсія.

Детальніше про особливий режим роботи суду на період карантину можна дізнатися у розділі "Громадянам", підрозділ "Особливості роботи суду у період карантину", або перейшовши за цим посиланням.

 

Восьмий апеляційний адміністративний суд