Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Досвідчені судові охоронці резерву ІІ черги продемонстрували тактичні дії нещодавно прийнятим на службу співробітникам Служби судової охорони  

03 вересня 2020, 11:10

На Прикарпатті в рамках залікового тижня після проходження курсу первинної професійної підготовки для співробітників Служби судової охорони відбулося показове тактико-спеціальні заняття.

Свої вміння й навички нещодавно прийнятим на службу співробітникам Служби судової охорони з шести областей України демонстрували досвідчені судові охоронці резерву ІІ черги.

Під час заняття співробітників Служби, які тільки-но здобувають кваліфікацію, ознайомили з тактикою дій підрозділу швидкого реагування в разі блокування об’єкта судової влади та надходження інформації про загрозу цьому об’єктові. Судові охоронці резерву ІІ черги показово відпрацювали завдання щодо вчасного реагування на зміну обстановки та надзвичайні події, а також для недопущення можливих конфліктних ситуацій.

Залучені до тренування працівники вибухотехнічної служби Головного управління Нацполіції в Івано-Франківській області ознайомили слухачів з видами вибухонебезпечних пристроїв та їх діями в разі підозри чи виявлення вибухонебезпечних предметів у приміщеннях судів, органів та установ системи правосуддя. 

Також слухачі на практиці відточували знання з домедичної допомоги, зокрема вчилися правильно транспортувати людину з травмою хребта.

3 вересня зі слухачами заплановані заняття з вогневої підготовки. Насамкінець на них чекає підсумковий іспит, після успішного складання якого тридцять співробітників із шести територіальних управлінь Служби отримають свідоцтва державного зразка про присвоєння кваліфікації “Охоронник 3-го розряду”.

 

Служба судової охорони