Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

1930 відвідувачів з ознаками ГРВІ не допустили до судів співробітники Служби судової охорони з початку дії карантинних заходів

01 вересня 2020, 14:57

Співробітники Служби судової охорони в умовах дії карантинних заходів та обмежень продовжують нести службу з охорони об’єктів судової влади і вживають заходи для протидії розповсюдженню Covid-19 у судових установах.  

З початку введення карантинних заходів у 356 судах, органах та установах системи правосуддя, що перебувають під охороною Служби судової охорони, судові охоронці проводять температурний скринінг їх працівникам і відвідувачам.

За цей час співробітники Служби перевірили понад 1 мільйон 260 тис. осіб. 1930 відвідувачам було відмовлено в допуску до судів у зв’язку з підвищеною температурою тіла та наявними ознаками респіраторних захворювань і запропоновано звернутися до лікарів.

Найбільше відвідувачів з ознаками ГРВІ не допущено до судових установ міста Києва, Київської та Харківської областей.

Судові охоронці несуть службу в захисних масках, окулярах і рукавичках, а кожний пункт пропуску до судової установи забезпечений засобами для дезінфекції рук та предметів.

Співробітники Служби судової охорони звертаються до громадян із проханням дотримуватися заходів із протидії розповсюдженню Covid-19 та відвідувати судові установи лише в засобах індивідуального захисту.

Служба судової охорони