Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На Прикарпатті, Донеччині, Миколаївщині та Херсонщині чотири судові установи перейшли під охорону Служби судової охорони

28 серпня 2020, 14:56

28 серпня чотири судові установи на Прикарпатті, Донеччині, Миколаївщині та Херсонщині перейшли під охорону Служби судової охорони.

Шістнадцятим органом судової влади Прикарпаття, який віднині охороняється Територіальним управлінням Служби судової охорони у Івано-Франківській області, став Городенківський районний суд.

На Донеччині співробітники Служби судової охорони відсьогодні забезпечуватимуть громадський порядок у Першотравневому районному суді Донецькій області, який розташовується в селищі Мангуш.

Наразі на Донеччині вже тринадцять органів та установ судової влади охороняються співробітниками Служби.    

Сьогодні також у Миколаєві під охорону Служби судової охорони перейшов Господарський суд Миколаївської області.

Військовослужбовці Національної гвардії України в присутності керівництва Територіального управління Служби судової охорони у Миколаївській області та колективу суду передали естафету несення служби із забезпечення охорони і безпеки цієї судової установи судовим охоронцям.

А на Херсонщині Новокаховський міський суд сьогодні став шостою установою судової влади регіону, яка охороняється Територіальним управлінням Служби судової охорони у Херсонській області.  

За доброю традицією Служби судової охорони жінкам, прийнятих під охорону судових установ, подарували квіти.

Під охороною Служби судової охорони вже перебувають 352 об’єкти судової влади в усіх 24 областях України. Щоденно для забезпечення безпеки та охорони громадського порядку в судових органах на службу заступає понад 1050 судових охоронців.

 

Служба судової охорони