Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова ДСА України Зеновій Холоднюк здійснив робочу поїздку до Закарпаття

25 серпня 2020, 15:33

21 серпня 2020 року Голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк здійснив робочу поїздку до Закарпаття. В Ужгороді він, зокрема, оглянув стан приміщення Закарпатського апеляційного суду, відвідав територіальне управління Державної судової адміністрації України в Закарпатській області та провів робочу зустріч з його колективом.  

 

А перебуваючи в Закарпатському окружному адміністративному суді, Голова ДСА України оглянув хід ремонтно-реставраційних робіт приміщення. Зеновій Холоднюк відзначив значний об’єм проведених робіт. Зокрема, з грудня 2019 року в будівлі замінено покриття даху на керамічну черепицю з влаштуванням дахових вікон, відновлені комини та водостічні системи, проведені демонтажні роботи та монтаж внутрішніх перегородок 1-3 поверхів, проведені сантехнічні роботи та прокладання інженерних комунікацій (водопровідно-каналізаційних систем, електромереж) тощо.

  

Ознайомився Голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк і з ходом будівництва нової адміністративної будівлі Хустського районного суду Закарпатської області в місті Хусті.

Проект «Будівництво адміністративної будівлі Хустського районного суду по вул. Пушкіна б/н у м. Хуст» розроблений відповідно до містобудівних умов і обмежень від 28.03.2018 року №012, виданих відділом містобудування та архітектури Хустської міської ради Закарпатської області.

 Під будівництво відведена земельна ділянка загальною площею 1932 м.кв., що розташована в центральній частині міста по вул. Пушкіна, є складовою частиною історичного ареалу міста Хуст та знаходиться в охоронній зоні пам’ятки місцевого значення «Чеське містечко».

 

Проектом передбачено зведення сучасної чотириповерхової будівлі суду з внутрішнім двориком, відкритою громадською та закритою службовою зонами. Там заплановано облаштувати  громадську та службову автостоянки (в т.ч. для осіб з інвалідністю), місце паркування для велосипедистів. Для приміщень залів судових засідань, кабінетів, вестибюлів запроектовано систему кондиціонування за допомогою фанкойлів. Система холодопостачання – двотрубна з насосною циркуляцією. В приміщенні серверної передбачено систему прецизійних кондиціонерів.

Система підлогового опалення передбачена з автоматичним регулюванням, з функціональними розподільно-регулюючими вузлами. Для створення нормальних санітарно-гігієнічних умов проектом передбачається припливна та витяжна система вентиляції. Відповідно до Закону України «Про енергозбереження» проектом передбачено заходи з енергозбереження.

 

Будівництво Хустського районного суду розпочато 12 липня 2019 року. На сьогоднішній день з державного бюджету профінансовано робіт на суму – 49 984, 258 тис. грн.

Пресслужба ДСА України