Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ще дві судові установи в Запоріжжі та на Харківщині перейшли під охорону Служби судової охорони

18 серпня 2020, 17:33

Сьогодні, 18 серпня, під охорону Служби перейшов Жовтневий районний суд м. Запоріжжя.

Ця судова установа стала четвертим органом судової влади регіону, що відтепер охороняється Територіальним управлінням Служби судової охорони у Запорізькій області.

Несення служби нарядом співробітників Служби розпочалося з інструктажу з охорони та забезпечення безпеки, підтримання громадського порядку в судовій установі, який провів начальник Територіального управління Служби судової охорони у Запорізькій області полковник Служби судової охорони Олександр Корсун.

Він акцентував увагу своїх підлеглих на якісному несенні служби, професійному ставленні до виконання обов’язків, обов’язковому дотриманні карантинних заходів.

А присутня на заході голова Жовтневого районного суду м. Запоріжжя Наталія Скользнєва привітала судових охоронців із початком несення служби та побажала їм успіхів у службовій діяльності.

Напередодні співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Харківській області взяли під свою охорону двадцятий орган судової влади Слобожанщини – Чугуївський міський суд Харківської області.

Начальник Територіального управління Служби у Харківській області полковник Служби судової охорони Андрій Марущенко представив присутнім на заходах начальнику Територіального управління Державної судової адміністрації України у Харківській області Володимирові Остапенку, голові Чугуївського міського суду Зіновію Гуменному та колективові установи співробітників Служби, які здійснюватимуть охорону та підтримуватимуть громадський порядок у суді.

Голова Чугуївського міського суду Харківської області Зіновій Гуменний зазначив, що судді та працівники апарату суду готові до нового етапу співпраці зі Службою судової охорони й побажав судовим охоронцям успішної служби.

Судові охоронці забезпечені необхідними спеціальними засобами та засобами індивідуального захисту, а старший наряду – бодікамерою для фіксації нештатних ситуацій, що можуть виникнути під час несення служби.

За доброю традицією Служби судової охорони, жіночим колективам прийнятих під охорону судових установ подарували квіти.

Наразі під охороною Служби вже перебувають 340 установ Феміди в усіх 24 областях України. Щоденно для забезпечення безпеки та охорони громадського порядку в судових установах на службу заступає понад 1000 судових охоронців.

 

Служба судової охорони