Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Новопризначені судові охоронці Луганщини розпочали стажування в установах системи правосуддя області

18 серпня 2020, 13:37

Успішно завершивши первинну професійну підготовку, новопризначені співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Луганській області розпочали стажування з охорони приміщення Рубіжанського міського суду.

Під час стажування новопризначені судові охоронці відпрацьовують на практиці отримані знання під час теоретичних та практичних занять із забезпечення охорони, безпеки та підтримання громадського порядку в судових установах.

Також зі співробітниками Служби, які заступили на стажування, проведені спеціальні інструктажі на місцях несення служби, зокрема щодо забезпечення пропускного режиму та безпеки, дотримання карантинних обмежень. Варто додати, що всі судові охоронці, які здійснюють охорону та підтримують громадський порядок в установах системи правосуддя Луганської області, несуть службу в захисних масках, окулярах та рукавичках.       

Стажування проходить під патронатом досвідчених судових охоронців Луганщини, аби новопризначені співробітники Служби мали змогу максимально професійно та якісно виконувати свої службові обов’язки.

Невдовзі, після завершення стажування, новопризначені співробітники Служби розпочнуть самостійне несення служби на об’єктах правосуддя області.

 

Служба судової охорони