Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Служба судової охорони отримала від Консультативної місії ЄС засобів індивідуального захисту на майже 300 тисяч гривень

11 серпня 2020, 14:34

Сьогодні, 11 серпня, представники Консультативної місії Європейського Союзу в Україні передали засоби індивідуального захисту для забезпечення співробітників Служби судової охорони.

Надання допомоги відбулося в рамках проєкту Європейського Союзу, спрямованого на підвищення рівня безпеки представників правоохоронних органів та силових структур України, які безпосередньо контактують із громадянами та піддаються вищому ризику інфікування Covid-19.

Захисними рукавичками, масками та респіраторами, антисептичними та дезінфікуючими засобами на загальну суму майже 300 тисяч гривень, отриманими сьогодні в межах допомоги, користуватимуться не тільки співробітники центрального органу управління Служби судової охорони. Засоби індивідуального захисту також будуть розподілені між територіальними управліннями Служби.

Як зазначив Голова Служби судової охорони генерал-майор Валерій Бондар, в умовах карантину охорона об’єктів судової влади не припинялася ні на хвилину.

- Дистанційно охорону об’єктів судової влади забезпечити неможливо. Тому щодня понад 1000 судових охоронців заступають на службу із забезпечення безпеки й охорони судових установ і контактують із великою кількістю їх працівників та відвідувачів. Ця допомога є дуже своєчасною, і я вдячний за неї, – зазначив генерал-майор Валерій Бондар.       

Передані захисні засоби – це вже друга частина пакета підтримки від Консультативної місії ЄС. Цільову допомогу від Консультативної місії ЄС вже отримали територіальні управління Служби судової охорони у Харківській, Донецькій і Львівській областях.

Служба судової охорони