Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На Дніпропетровщині вже дванадцять органів судової влади області охороняються Службою судової охорони

11 серпня 2020, 11:54

Сьогодні, 10 серпня, під охорону Територіального управління Служби судової охорони у Дніпропетровській області перейшов Індустріальний районний суд міста Дніпропетровська.

Ця судова установа стала дванадцятим органом судової влади регіону, що відтепер охороняється Службою судової охорони.

Голова Індустріального районного суду Юрій Шофаренко відзначив, що судді й працівники апарату суду готові до нового етапу співпраці зі Службою судової охорони та побажав судовим охоронцям успішної служби.

Водночас начальник Територіального управління Служби судової охорони у Дніпропетровській області полковник Служби Сергій Швачка наголосив на тому, що відтепер всі працівники суду та його відвідувачі перебуватимуть під надійним захистом та настановив співробітників Служби на професійне й бездоганне виконання службових обов’язків.

За сталою традицією, полковник Служби Сергій Швачка вручив колективу Індустріального суду символічну плакетку Служби судової охорони, а усім жінкам судової установи подарували квіти.

Варто додати, що під охороною Служби судової охорони вже перебувають 336 органів судової влади в усіх 24 областях України. Щоденно для забезпечення безпеки та охорони громадського порядку в судових установах на службу заступає понад 1000 судових охоронців.

 

 Служба судової охорони