Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати розгляду питань порядку денного засідання Вищої ради правосуддя № 62 від 4 серпня 2020 року

04 серпня 2020, 15:25

У засіданні Вищої ради правосуддя взяли участь 11 членів Ради: А.Овсієнко, О.Маловацький, М.Худик, Л.Швецова, О.Блажівська, В.Говоруха, В.Грищук, Л.Іванова, Н.Краснощокова, О.Прудивус, Т.Розваляєва.

 

  1. Вища рада правосуддя вирішила клопотання Генерального прокурора Венедіктової Ірини Валентинівни задовольнити.

Продовжити до 17 вересня 2020 року строк тимчасового відсторонення судді Володимирецького районного суду Рівненської області ЗАКРЕВСЬКОГО Леоніда Володимировича від здійснення правосуддя у зв’язку з притягненням до кримінальної відповідальності.

 

  1. Вища рада правосуддя вирішила звільнити КРАПІВІНУ Олену Павлівну з посади судді Генічеського районного суду Херсонської області у зв’язку з поданням заяви про відставку.

 

  1. Вища рада правосуддя вирішила звільнити ГОДОВАНЦЯ Івана Алімовича з посади судді Устинівського районного суду Кіровоградської області у зв’язку з поданням заяви про відставку.

 

  1. Вища рада правосуддя ухвалила залишити без розгляду заяву ПЕТРИКА Ігоря Йосиповича про звільнення з посади судді Київського апеляційного адміністративного суду у зв’язку з поданням заяви про відставку.

 

  1. Вища рада правосуддя вирішила звільнити СПИРИДОНОВУ Надію Олександрівну з посади судді Господарського суду Сумської області на підставі пункту 3 частини шостої статті 126 Конституції України.

 

  1. Вища рада правосуддя вирішила нагородити Почесною грамотою Вищої ради правосуддя ЗАЇКУ Віктора Миколайовича – суддю Апеляційного суду Хмельницької області у відставці, за значний особистий внесок у діяльність і розвиток судової влади України, втілення принципів верховенства права та захисту прав, свобод, законних інтересів людини і громадянина та з нагоди Дня Незалежності України.

Вища рада правосуддя