Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Екс-першому заступникові секретаря РНБО продовжили строк дії обов'язків

04 червня 2020, 09:42

Вчора, 3 червня, слідчий суддя ВАКС частково задовольнив клопотання прокурора САП та продовжив строк дії обов'язків, покладених на екс-першого заступника секретаря РНБО, до 23 липня 2020 року включно.

Підозрюваний зобов'язаний: прибувати до детектива, прокурора, слідчого судді або суду за першою вимогою; повідомляти детектива, прокурора, слідчого суддю чи суд про зміну свого місця проживання; утримуватися від спілкування зі свідками у кримінальному провадженні; здати на зберігання до органу досудового розслідування свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України.

Нагадаємо, екс-першого заступника секретаря РНБО підозрюють у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною другою статті 364, статті 366-1 Кримінального кодексу України.

Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

За повідомленням прес-служби суду