Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Перша судова установа на Донеччині взята під охорону Службою судової охорони

03 червня 2020, 16:13

Сьогодні, 3 червня, перша судова установа Донеччини, Донецький окружний адміністративний суд, взята під охорону Службою судової охорони.

- Навіть в умовах карантину ми робимо все можливе, аби якомога швидше взяти під свою охорону судові установи на Донеччині. До кінця цього року ми плануємо забезпечити охорону й безпеку всіх судових установ і в Донецькій, і в Луганській областях, - повідомив Голова Служби судової охорони генерал-майор Валерій Бондар.      

Захід із прийняття Донецького окружного адміністративного суду під охорону Служби судової охорони відбувся без зайвих урочистостей у місті Слов’янську, де зараз розташовується суд. 

Начальник Територіального управління Служби судової охорони у Донецькій області полковник Служби судової охорони Андрій Єпур представив колективові Донецького окружного адміністративного суду особовий склад, який відтепер у цілодобовому режимі здійснюватиме охорону та забезпечуватиме безпеку суду.

Він також провів інструктаж і націлив співробітників Служби на належне виконання функціональних обов’язків із забезпечення громадського порядку в суді.

А тимчасовий виконувач обов’язків голови Донецького окружного адміністративного суду Сергій Ушенко привітав співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Донецькій області з початком несення служби й побажав їм успіхів.

Наразі під охороною Служби вже перебувають 260 об’єктів судової влади у 18 областях України. Щоденно для забезпечення безпеки та охорони громадського порядку в судових установах на службу заступає понад 850 співробітників Служби судової охорони.  

За повідомленням прес-служби ССО