Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційна палата ВАКС розглянула справу щодо двох працівників СБУ з Одещини

03 червня 2020, 12:21

2 червня Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду  розглянула апеляційні скарги прокурора, обвинувачених та захисників на вирок Київського районного суду міста Одеси від 15.12.2017, яким обвинувачених визнано винними та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років з конфіскацією всього майна в дохід держави.

За результатами судового розгляду поданих апеляційних скарг колегія суддів ухвалила змінити рішення суду першої інстанції, зокрема, виключити з нього посилання на протокол пред`явлення особи для впізнання від  22.02.2016 як на доказ, а в решті залишити вирок без змін.

Дана ухвала набрала законної сили з моменту проголошення та може бути оскаржена до суду касаційної інстанції протягом трьох місяців.

Повний текст рішення буде оголошено 9 червня 2020 року.

_______________________________________

Обвинуваченим інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 15, частиною четвертою статті 190 Кримінального кодексу України - замах на заволодіння чужим майном шляхом обману (шахрайство), вчинене за попередньою змовою групою осіб в особливо великих розмірах.

 

За повідомленням прес-служби суду