Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тримання під вартою - суд обрав запобіжний захід обвинуваченому у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень двом юнакам з Підгаєччини

02 червня 2020, 09:48

Підгаєцький районний суд Тернопільської області 1 червня 2020 року розглянув клопотання заступника начальника – начальника СВ Підгаєцького ВП БВП ГУНП в Тернопільській області, погоджене з прокурором Підгаєцького відділу Теребовлянської місцевої прокуратури про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно 23-річного мешканця Підгаєцького району, підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Громадянин Ч. підозрюється в тому, що 25 травня 2020 року у с. Гнильче Підгаєцького району у вечірній час під час суперечки, яка виникла на ґрунті ревнощів, наніс двом юнакам 17 та 21 років удари дерев’яною палицею в область голови, в результаті чого потерпілим заподіяні тілесні ушкодження, які мають ознаки тяжких тілесних.

Слідчим суддею Підгаєцького районного суду Тернопільської області клопотання задоволено. До підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 днів.

    За повідомленням  прес-служби суду