Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Господарському суді Одеської області вперше провели судове засідання у режимі відеоконференції у форматі «ZOOM» за участю студентів

01 червня 2020, 18:19

Сьогодні Господарський суд Одеської області вперше провів судове засідання за участю студентів 4-го курсу судово-адміністративного факультету Національного університету «Одеська юридична академія» у режимі  відеоконференції у форматі «ZOOM». Головуючим по справі був суддя Петров Володимир Степанович, який є і головою суду.

В засіданні були присутні 14 студентів, які за допомогою відеозв’язку спостерігали за судовим процесом. Судове засідання по відповідній справі було обрано невипадково, адже справа має цікаву фабулу щодо розірвання договору оренди земельної ділянки та містить ще й зустрічну позовну заяву. Студентам завчасно були надіслані документи в електронному вигляді, щоб вони мали змогу зрозуміти суть спору та уважно стежити за процесом. Молоді правники спостерігали за однією із стадій розгляду справи у загальному провадженні, а саме за закриттям підготовчого провадження у справі та призначенням справи  до судового розгляду по суті в засіданні суду.

Після завершення судового засідання студенти поспілкувалися із суддею, поставили запитання стосовно справи та подякували за таку сучасну можливість відвідування суду.

Такий досвід для суду перший, але точно не останній!

 

За повідомленням прес-служби суду