Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Cпівробітники територіальних управлінь Служби судової охорони в різних куточках нашої держави завітали в гості до вихованців дитячих будинків

01 червня 2020, 16:28

Діти – наш неоціненний скарб. І за добробут молодого покоління відповідальний кожен з нас, дорослих. На жаль, поряд із нами є дітки, увага яким потрібна більше, ніж будь-кому, адже в зовсім маленькому віці вони пізнали жорстокість нашого світу.

Тому сьогодні, 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, співробітники територіальних управлінь Служби судової охорони в різних куточках нашої держави завітали в гості до вихованців дитячих будинків та інших закладів, що опікуються дітлахами, позбавленими сімейного тепла.  

Так, співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Чернівецькій області вже традиційно завітали до вихованців Оршівського дитячого будинку “Ромашка” та подарували їм спортивний інвентар для проведення  різноманітних ігор і конкурсів.

- Одвічна істина: діти – наше майбутнє. Тому ми, дорослі, повинні зробити все можливе, аби майбутнє в наших дітей було квітучим, радісним та спокійним, – зазначив начальник Територіального управління Служби судової охорони у Чернівецькій області полковник Служби судової охорони Олександр Драгус.

А співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області відвідали в Полтаві кризовий центр “Світло надії”, у якому знаходять прихисток  жінки з дітьми, що стали жертвами домашнього насильства.

Судові охоронці ретельно підготувалися до зустрічі та привезли дітлахам одяг, взуття, книжки, іграшки, підгузки та багато солодощів.

У Харкові співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Харківській області завітали до своїх підшефних – вихованців комунального закладу “Харківський дитячий будинок “Родина” Харківської міської ради”.

Дітям судові охоронці Харківщини передали два термометри безконтактної дії, фрукти та солодощі.

За повідомленням прес-служби ССО