Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«Суд очима дітей» - у Бердичівському міськрайонному суді відкрито виставку дитячих малюнків

01 червня 2020, 15:58

Такого у нас іще не було, зате віднині буде! У Міжнародний день захисту дітей у Бердичівському міськрайонному суді відбулась неординарна подія  – відкрилась постійно діюча виставка малюнків на тему «Суд очима дітей».

До експозиції, щойно її розмістили на другому поверсі суду, найпершими на оглядини потягнулися самі працівники. Ще б пак! Адже багато хто доклав безпосередніх зусиль, щоби ця виставка була належним чином оформлена. Тепер, щоразу проходячи коридором, будемо мимоволі затримувати погляд на барвистому стенді, покращуючи свій настрій. І нашим відвідувачам, сподіваємось, теж буде приємно поглянути на неймовірні творіння дитячих рук, від яких так і віє теплом та думкою, що суд – це захист!

Своє бачення непростої діяльності судової гілки влади у яскравих кольорах та стриманій графіці представили півтора десятки дітей та онуків наших працівників. Найменшим художникам – 3 роки, найстаршим – 14. На дитячих роботах зображено і будівлю Бердичівського суду, і богиню правосуддя Феміду, і символи суддівської влади. Звісно ж, діти не оминули своєю увагою і постать стриманого та справедливого судді, а ще - залишили нам свої жовто-блакитні дитячі долоньки із написом «Суд захищає права дітей». Дякуємо вам, наші найдорожчі! Працюємо, аби ніхто й ніколи не посмів скривдити жодну українську дитину!

Також нагадуємо, що до Міжнародного дня захисту дітей ми підготували відеопам’ятку про дитячі права та обов’язки, яку можна переглянути на нашій сторінці у Facebook.

За повідомленням прес-служби суду