Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Газова компанія має відшкодувати абоненту моральну шкоду, завдану протиправними діями – рішення суду

28 травня 2020, 17:08

Новокаховський міський суд Херсонської області ухвалив рішення у цивільній справі за позовом абонента до ТОВ «Херсонрегіонгаз» про стягнення матеріальної та моральної шкоди, заподіяних протиправними діями.

Загалом у ході розгляду справи судом було призначено 22 судових засідання, більшість з яких, ураховуючи віддаленість місця знаходження представників позивача та відповідача від Новокаховського міського суду Херсонської області, проводились у режимі відеоконференції, вивчено значний обсяг доказів та клопотань, поданих сторонами.

Рішенням суду позов задоволено частково, стягнуто з товариства з обмеженою відповідальністю «Херсонрегіонгаз» на користь абонента в рахунок відшкодування завданої моральної шкоди 25 тисяч гривень.

У 2018 році суд частково задовольнив попередній позов абонента та визнав дії організації щодо відключення його житла від газопостачання протиправними.

Ознайомитись із рішеннями Новокаховського міського суду Херсонської області можна в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням http://reyestr.court.gov.ua/

 

За повідомленням прес-служби суду