Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційна палата застосувала до колишнього заступника Міністра оборони України запобіжний захід у вигляді особистої поруки

28 травня 2020, 10:15

Вчора, 27 травня, Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду розглянула апеляційні скарги захисників у справі колишнього заступника Міністра оборони України, подані на ухвалу слідчого судді від 29.04.2020, а також заяву народного депутата України, Першого заступника голови Комітету ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки,  генерал-лейтенанта Збройних сил України,  Героя України Забродського М.В. про взяття підозрюваного на особисту поруку.

За результатами судового засідання суд частково задовольнив подані апеляційні скарги, а також задовольнив подану заяву та застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді особистої поруки.

На підозрюваного строком до 29.06.2020 покладено такі обов’язки:

- прибувати до слідчого, прокурора, слідчого судді, суду за першою вимогою;

- не відлучатися із міста Києва без дозволу детектива, прокурора або суду;

- повідомляти слідчого, прокурора чи суд про зміну свого місця проживання та/або місця роботи;

- утримуватися від спілкування із іншими підозрюваними та свідками у кримінальному провадженні, визначеними постановою детектива;

- здати на зберігання до Національного антикорупційного бюро України свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в’їзд в Україну.

 

Дане рішення є остаточним та оскарженню не підлягає.

_________________________________

Підозрюваному інкримінується вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 364 Кримінального кодексу України.

За повідомленням прес-служби суду