Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

10 років за ґратами проведе чоловік за зґвалтування 12-річної дівчинки,- ухвалено вирок суду

27 травня 2020, 17:41

Колегія суддів Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу у закритому судовому засіданні ухвалила вирок 27-річному раніше судимому чоловікові, обвинуваченому у зґвалтуванні 12-літньої дівчинки (частина четверта статті 152 Кримінального кодексу України).

Судовим розглядом встановлено, що обвинувачений протягом 2019 року двічі вчинив сексуальне насильство у відношенні малолітньої дівчинки. Події відбувалися вдома в обвинуваченого у Покровському районі м. Кривого Рогу, коли до нього з матір’ю приходили у гості їх подруга з 12-річною дочкою. Обвинувачений достовірно знаючи вік потерпілої та зважаючи на відсутність уваги з боку її матері, користуючись довірою дівчини та її розумовим відставанням, вступав з нею у статеві стосунки.

В судовому засіданні обвинувачений зізнався у скоєному злочині та просив суворо його не карати.

Враховуючи особу обвинуваченого та обставини скоєного правопорушення, колегія суддів призначила чоловікові покарання у виді 10 років позбавлення волі.

Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений до Дніпровського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

 

За повідомленням прес-служби суду