Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано голову Червонозаводського районного суду міста Харкова

22 травня 2020, 16:31

22 травня 2020 року відбулися збори суддів Червонозаводського районного суду міста Харкова, на порядок денний яких були винесені питання щодо обрання голови та заступника голови суду.

Обрання на адміністративні посади відбулося у відповідності до статті 20 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» шляхом таємного голосування більшістю від кількості суддів суду.

За результатами таємного голосування головою Червонозаводського районного суду міста Харкова обрано суддю Шелест Інну Миколаївну.

Відповідно до Закону України «Про судоустрій і статус суддів» голова суду обирається на посаду строком на три роки, але не більш як на строк повноважень судді.

Заступника голови суду за результатами таємного голосування 22 травня 2020 року не обрано. Повторне голосування щодо обрання заступника голови суду відбудеться 28 травня 2020 року.

Колектив суду щиро вітає Інну Миколаївну з обранням на посаду голови Червонозаводського районного суду м. Харкова та бажає здоров’я, витримки, натхнення, та успіхів у роботі!

 

За повідомленням прес-служби суду