Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Три судові установи на Луганщині та Львівщині перейшли під охорону Служби судової охорони

22 травня 2020, 10:15

Вчора, 21 травня, одразу три судові установи на Луганщині та Львівщині перейшли під охорону Служби судової охорони.

Так, Територіальне управління Служби судової охорони у Луганській області взяло під свою охорону Станично-Луганський районний суд, розташований у безпосередній близькості до лінії розмежування.

Із взяттям під охорону Станично-Луганського районного суду співробітників Служби судової охорони привітав начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України в Луганській області Ігор Савенко. Він побажав судовим охоронцям успішно й гідно виконувати свої обов’язки.

Начальник Територіального управління Служби судової охорони у Луганській області полковник Служби судової охорони Вячеслав Абрамов провів співробітникам, які заступили на службу, інструктаж з охорони та забезпечення безпеки, підтримання громадського порядку в судовій установі, дотримання карантинних норм і привітав з початком несення служби.

Станично-Луганський районний суд став третьою судовою установою Луганщини, яка відтепер перебуває під охороною Служби судової охорони.

Сьогодні ж співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Львівській області взяли під охорону приміщення Червоноградського міського та Сокальського  районного судів Львівської області.

Співробітників Служби, які заступили на охорону цих судових установ, проінструктував начальник Територіального управління Служби судової охорони у Львівській області полковник Служби судової охорони Володимир Семенина. Він націлив підлеглих на належне виконання функціональних обов’язків, забезпечення безпеки та підтримання громадського порядку в судах.

Загалом уже двадцять об’єктів системи правосуддя на Львівщині охороняються Територіальним управлінням Служби судової охорони у Львівській області.

Взяття під охорону об’єктів правосуддя на Луганщині та Львівщині відбувалося з дотриманням карантинних заходів і без зайвих урочистостей.

Наразі під охороною Служби судової охорони вже перебувають 251 об’єкт судової влади у 18 областях України. Щоденно для забезпечення безпеки та охорони громадського порядку в судових установах на службу заступає понад 800 співробітників Служби судової охорони.  

За повідомленням прес-служби ССО