Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Автозаводський районний суд міста Кременчука повідомляє про тимчасове припинення відправки поштової кореспонденції

20 травня 2020, 09:53

     Автозаводський районний суд м. Кременчука повідомляє учасників судових процесів про тимчасове припинення відправки поштової кореспонденції у зв’язку із відсутністю належного фінансування та незабезпеченням суду поштовими марками.

     У зв’язку із цим, з метою недопущення порушень процесуальних прав, звертаємося до  Вас із проханням використовувати сучасні альтернативні способи для отримання інформації про стан розгляду справ, у тому числі процесуальних документів (копій судових рішень тощо), а саме:

  • при подачі документів до суду надавати письмову згоду на надсилання судової повістки у вигляді SMS-повідомлень , вказуючи свій номер мобільного телефону;довідатися про надходження та рух по справам (дату та час судового
  • засідання) безпосередньо на сайті суду в складі веб-порталу «Судова влада», скориставшись функціоналом «Стан розгляду судових справ», який знаходиться за посиланням http://court.gov.ua/fair/sud1601/ або функціоналом «Розклад засідань» за посиланням https://av.pl.court.gov.ua/sud1601/gromadyanam/csz/;
  • отримати інформацію про стан розгляду справи за телефоном:

 

 

     Також можна зателефонувати до Єдиного Контакт-центру судової влади України за номерами:

        0-800-501-492 (безкоштовно по всій території України);

        +38(044) 207-35-46 багатоканальний (для дзвінків з-за кордону)

  • отримувати процесуальні документи електронною поштою через підсистему «Електронний суд», для чого необхідно:
  1. Зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (створити поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі "Судова влади України" за посиланням https://id.court.gov.ua/.
  2. Для відображення справи у Вашому особистому електронному кабінеті необхідно через особистий електронний кабінет у підсистемі «Електронний суд» подати заяву про внесення даних РНОКПП до додаткових відомостей про учасника справи, в якій буде зазначений Ваш РНОКПП.

Процесуальні документи у відповідній справі, що видані після дати направлення вказаної заяви, будуть надходити в електронному вигляді на зареєстровану електронну адресу учасника судового процесу.

Зокрема нагадуємо, що в суді встановлено особливий режим роботи через запровадження загальнонаціонального карантину, у зв’язку із чим, усі процесуальні документи Ви можете направити до суду поштою (39600, Полтавська область, м. Кременчук, вул. Першотравнева, 29/5), факсом (05366) 3-31-10, в електронному вигляді (сканкопію) на офіційну електронну адресу суду   inbox@av.pl.court.gov.ua або з власного зареєстрованого електронного кабінету через підсистему «Електронний суд».

 

       За повідомленням прес-служби суду