Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ще одному підозрюваному у справі щодо розмитнення товарів за заниженими цінами ВАКС продовжив строк дії обов’язків

20 травня 2020, 09:32

Слідчий суддя Вищого антикорупційного суду продовжив строк дії процесуальних обов’язків, покладених на партнера одеського бізнесмена, який є підозрюваним у справі щодо розмитнення імпортованих в Україну товарів за заниженими цінами.

На підозрюваного покладено такі процесуальні обов’язки: не відлучатися з населеного пункту, в якому він проживає без дозволу детектива, прокурора або суду, за виключенням виїзду до населених пунктів Одеської області; повідомляти детектива (слідчого), прокурора про зміну свого місця проживання; утримуватися від спілкування зі свідками, експертами та іншими підозрюваними; здати на зберігання закордонний паспорт.

Строк дії ухвали - до 19 липня включно.

Нагадаємо, наприкінці листопада 2019 року правоохоронні органи затримали 11 осіб, серед яких – чиновники ДФС і митниці, у справі щодо незаконної схеми з розмитнення імпортованих товарів.

Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

За повідомленням прес-служби суду