Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Млинівський районний суд Рівненської області перейшов під охорону Служби судової охорони

18 травня 2020, 15:17

Відсьогодні, 18 травня, Млинівський районний суд Рівненської області став дванадцятим об’єктом судової гілки влади, який перейшов під охорону Служби судової охорони.

Начальник Територіального управління Служби судової охорони у Рівненській області полковник Служби судової охорони Віктор Мороз представив суддям, працівникам суду, журналістам та громадськості особовий склад, який нестиме службу в цій судовій установі.

- У Млинівському районному суді щоденно розглядають близько 50 справ, а це позначається на кількості відвідувачів. Тому ми ретельно підійшли до підбору особового складу, який нестиме тут службу. Це досвідчені співробітники, які вже зарекомендували себе як професіонали й виявили бажання продовжити службу у Млинівському районі. Нашим головним завданням залишається безпека кожного – судді, працівника апарату, відвідувача, аби гарантувати безпечний доступ до правосуддя, – зазначив полковник Служби судової охорони Віктор Мороз.

Голова Млинівського районного суду Петро Феськов запевнив, що співробітники Служби можуть розраховувати на підтримку з боку апарату та працівників суду.

Традиційно, на згадку про цей день полковник Служби  судової охорони Віктор Мороз вручив голові суду Петрові Феськову табличку з професійним девізом Служби: “Професійність. Пильність. Безпека правосуддя”, а жінки отримали від співробітників Служби квіти.

На завершення начальник Територіального управління Служби у Рівненській області полковник Служби судової охорони Віктор Мороз провів для особового складу інструктаж та націлив їх на сумлінне виконання службових обов’язків і суворе дотримання карантинних заходів щодо протидії розповсюдженню COVID-19.

За повідомленням прес-служби ССО