Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДСА України передано засоби індивідуального захисту для судів українсько-канадським Проектом підтримки судової реформи

14 травня 2020, 12:47

Державній судовій адміністрації України передано засоби індивідуального захисту для судів, закуплені українсько-канадським Проектом підтримки судової реформи. 

Благодійну допомогу, отриману від канадських партнерів буде направлено в суди Івано-Франківської, Одеської та Львівської областей, які є модельними регіонами Проекту.

Координаторка українсько-канадського Проекту підтримки судової реформи Людмила Чернявська зазначила, що формуючи вантаж благодійної допомоги, найперше увага зверталася на засоби безпеки.

"Сенсорні диспенсери, маски, рукавички, дезинфікуючий розчин, - такі засоби допоможуть мінімізувати загрози здоров’ю і життю суддів, громадян, працівників апарату судів і забезпечити здійснення правосуддя навіть в умовах пандемії коронавірусу COVID-19", - зазначила Людмила Чернявська.

"Функціонування судів в умовах надзвичайної ситуації сприятимуть збільшенню довіри громадян до суду та посиленню впевненості у непорушності верховенства права та безперервності здійснення правосуддя", - наголосила координаторка українсько-канадського Проекту.

До кінця тижня засоби індивідуального захисту буде передано до територіальних управлінь ДСА України в Івано-Франківській, Львівській та Одеських областях з подальшим розподілом на суди.

За повідомленням прес-служби ДСА України