Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

4 роки позбавлення волі за таємне викрадення чужого майна, - вирок Кілійського районного суду

13 травня 2020, 15:28

Кілійський районний суд Одеської області визнав винуватим громадянина Ш. за вчинення чотирьох епізодів таємного викрадення чужого майна та призначив йому покарання у вигляді  4 років позбавлення волі.

Допитаний у судовому засіданні, обвинувачений свою вину у вчиненні інкримінованих йому кримінальних правопорушень визнав повністю та підтвердив обставини, викладені в обвинувальному акті, не оспорюючи доказів по даній справі, здобутих органами досудового слідства.

Суд врахувув обставини та ступінь тяжкості вчинених кримінальних правопорушень, дані, що характеризують особу, його ставлення до скоєного, відомості про неодноразові попередні судимості, що свідчать про антисоціальну спрямованість його особистості та формування стійких злочинних нахилів до вчинення злочинів проти власності, досудову доповідь органу пробації, згідно якої встановлено неможливим виправлення обвинуваченого без позбавлення волі.

Головуючий суддя (суддя доповідач)  – Н.В. Манжос

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за №502/211/20.

Вирок може бути оскаржено до Одеського апеляційного суду через Кілійський районний суд Одеської області протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Довідково.  Своїми умисними діями обвинувачений спричинив потерпілій А. майнову шкоду на загальну суму 12 833 гривень 78 копійок, потерпілій Б. - 252 гривень 50 копійок, потерпілій В. - 199 гривень 45 копійок, потерпілій Г.- 405 гривень 27 копійок.

Потерпілі в судове засідання не з’явились, надали заяву про розгляд справи у їх відсутність, претензій матеріального та морального характеру до обвинуваченого не мають.

 

За повідомленням прес-служби суду