Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У працівника Дніпропетровського окружного адміністративного суду діагностували вірус COVID-19

12 травня 2020, 17:41

Прес-служба суду повідомляє, що за попереднім експрес-тестуванням, у працівника Дніпропетровського окружного адміністративного суду підтверджено позитивний результат тесту на вірус COVID-19. У зв’язку з чим у суді посилено заходи безпеки щодо запобігання поширенню захворювання серед працівників та дезінфекції усіх приміщень. Усі працівники суду забезпечені засобами індивідуального захисту. Особи, які контактували з інфікованим відправлені на самоізоляцію.

Також працівникам Дніпропетровського окружного адміністративного суду рекомендовано у випадку наявності найменших ознак захворювання невідкладно повідомити про це свого сімейного лікаря та безпосередньо керівництво суду.

Шановні відвідувачі суду, наполегливо просимо вас утриматися від відвідування Дніпропетровського окружного адміністративного суду, а у разі необхідності візиту - максимально дотримуватися заходів, передбачених особливим режимом роботи суду на період карантину.

На підставі Постанови Кабінету Міністрів України від 4 травня 2020 року № 343 у Дніпропетровському окружному адміністративному суді наказом голови суду від 12.05.2020 року № 108-од продовжено особливий режим роботи суду до 22.05.2020 року.

Керівництвом суду докладається максимум зусиль для мінімізації ризиків зараження небезпечною хворобою працівників суду та відвідувачів.