Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Дніпровському апеляційному суді 4 випадки інфікування вірусом COVID-19 серед працівників суду

07 травня 2020, 15:57

На сьогоднішній день загалом у чотирьох працівників апарату Дніпровського апеляційного суду підтвердженно позитивні результати тесту на вірус COVID-19. У суді посилено заходи безпеки та дезінфекції усіх приміщень.

Наполегливо просимо громадян утриматися від відвідування апеляційного суду, а у разі необхідності візиту - максимально дотримуватися заходів, передбачених особливим режимом роботи суду на період карантину.

Зокрема, до закінчення карантину у Дніпровському апеляційному суді (на підставі рішення загальних зборів суддів  суду від 18.03.2020 року, відповідно до постанови Кабміну від 11 березня 2020 року №211 “Про запобігання поширенню на території України COVID-19”, керуючись рекомендаціями Ради суддів України):

заборонено допуск у судові засідання осіб, які не є учасниками судових засідань. До приміщення суду допускаються учасники судового процесу за пред`явленням судової повістки, або СМС-повідомлення при виклик на поточну дату; у разі відсутності відповідного повідомлення, вхід можливий з дозволу судового розпорядника;

- заборонено допуск у судові засідання та приміщення суду осіб з ознаками респіраторних захворювань;

- припинено проведення особистого прийому керівництвом суду;

- припинено прийом громадян через відділ документообігу та організаційного забезпечення (канцелярії суду) та відділ забезпечення судового процесу частини суду у м.Кривому Розі;

- на час дії особливого режиму роботи у приміщенні суду встановлені скриньки № 1 “Для документів по справам, що розглядаються сьогодні”, № 2 “Для вхідної кореспонденції”;

- припинено ознайомлення з матеріалами цивільних та кримінальних справ та проваджень, справ про адміністративні правопорушення, що знаходяться в провадженні суду, окрім справ, що призначені до розгляду у період до 03.04.2020 року включно;

Для отримання копії судового рішення просимо громадян звертатись з письмовою заявою на офіційну електронну адресу суду: inbox@dpa.court.gov.ua (м. Дніпро) та у м. Кривий Ріг: inbox2@dpa.court.gov.uaКопії судових рішень буде направлено на вказану громадянами поштову адресу. На раніше подані заяви, виготовлені копії судових рішень, у разі терміновості, можливо отримати у холі апеляційного суду зателефонувавши за номером (056) 744-25-60 — у Дніпрі та 056 462-01-91, або 097 977 60 84 — у м. Кривий Ріг.

Подання процесуальних документів у справах можливо з використанням системи “Електронний суд”, засобами поштового зв`язку. Звернення до суду з інших питань може здійснюватися засобами поштового зв`язку або на електронну адресу суду: inbox@dpa.court.gov.ua (м. Дніпро) та inbox2@dpa.court.gov.ua (м.Кривий Ріг). Результати розгляду звернень, які надходять до суду надсилатимуться засобами поштового зв`язку або на електронну адресу, вказану у зверненні.

Вхід до будівлі суду можливий лише за 20 хвилин до початку судового засідання.

Отримати інформацію щодо особливого режиму роботи Дніпровського апеляційного суду та інформацію у судових справах можливо згідно графіку роботи суду за телефоном у м. Дніпро — 056 744-25-60 та у м. Кривому Розі - 056 462-01-91, або 097 977 60 84.

Звертаємось до усіх громадян: у разі поганого самопочуття та найменших ознак простудних захворювань негайно звертайтесь до лікарів!

Бережіть себе та оточуючих!