Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У працівниці Бердичівського міськрайонного суду діагностували вірус COVID-19

06 травня 2020, 11:28

У помічника судді Бердичівського міськрайонного суду лабораторно підтверджено інфікування вірусом COVID-19. Про це працівниця повідомила керівництво суду, щойно дізналась результати проведеного дослідження. Уже четвертий тиждень вона перебуває вдома на самоізоляції як така, що могла контактувати із хворим.

Керівництво суду звернулось до Бердичівського відділення Житомирського обласного лабораторного центру МОЗ за отриманням рекомендацій щодо подальших дій. Зокрема, працівники, котрі контактували із помічником судді, теж самоізолювалися. Решта працюють із належним дотриманням правил безпеки та використанням засобів індивідуального захисту. У колективі докладають усіх зусиль, аби мінімізувати ризики зараження коронавірусом як працівників суду, так і відвідувачів.

Як уже повідомлялось, із початку запровадження карантину у Бердичівському міськрайонному суді вжито усіх заходів безпеки. Зокрема, у коридорах, службових кабінетах, судових залах проводиться регулярне кварцування та прибирання з використанням дезінфікуючих засобів, обмежено доступ у засідання осіб, котрі не є учасниками процесу, заборонено доступ відвідувачам із ознаками респіраторних захворювань.

 

За повідомленням прес-служби суду