Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У помічника судді Дніпровського апеляційного суду діагностували вірус COVID-19

04 травня 2020, 09:39

У одного з помічників судді Дніпровського апеляційного суду лабораторно підтверджено інфікування вірусом COVID-19. Зараз він перебуває у КЗ “Дніпропетровська міська клінична лікарня №21".

У Дніпровському апеляційному суді проводиться тестування на захворювання співробітників, повна дезінфекція приміщень та вживаються заходи щодо запобігання поширенню захворювання серед працівників.

Усім працівникам Дніпровського апеляційного суду рекомендовано вжити заходів для самоізоляції у випадку наявності найменших ознак захворювання та невідкладно повідомити про стан свого здоров`я відповідного медичного закладу та безпосереднього керівника за місцем роботи.

Сподіваємось, що кількість хворих буде обмежена одним випадком, оскільки докладаємо всіх зусиль аби мінімізувати ризики зараження та наслідки для здоров`я від небезпечної хвороби для працівників суду та відвідувачів. Усі працівники суду суду забезпечені засобами індивідуального захисту.

Колектив Дніпровського апеляційного суду бажає колезі швидкого одужання та посилює протиепідемічні та карантинні заходи.

Нагадаємо, що на підставі рішення загальних зборів суддів Дніпровського апеляційного суду від 18 березня 2020 року, відповідно до постанови Кабміну від 11 березня 2020 року №211 “Про запобігання поширенню на території України COVID-19”, керуючись рекомендаціями Ради суддів України встановлено особливий режим роботи Дніпровського апеляційного суду.

Зокрема:

заборонено допуск у судові засідання осіб, які не є учасниками судових засідань. До приміщення суду допускаються учасники судового процесу за пред`явленням судової повістки, або СМС-повідомлення при виклик на поточну дату; у разі відсутності відповідного повідомлення, вхід можливий з дозволу судового розпорядника;

- заборонено допуск у судові засідання та приміщення суду осіб з ознаками респіраторних захворювань;

- припинено проведення особистого прийому керівництвом суду;

- припинено прийом громадян через відділ документообігу та організаційного забезпечення (канцелярії суду) та відділ забезпечення судового процесу частини суду у м.Кривому Розі;

- на час дії особливого режиму роботи у приміщенні суду встановлені скриньки № 1 “Для документів по справам, що розглядаються сьогодні”, № 2 “Для вхідної кореспонденції”;

- припинено ознайомлення з матеріалами цивільних та кримінальних справ та проваджень, справ про адміністративні правопорушення, що знаходяться в провадженні суду, окрім справ, що призначені до розгляду у період до 3 квітня 2020 року включно;

Для отримання копії судового рішення просимо громадян звертатись з письмовою заявою на офіційну електронну адресу суду: inbox@dpa.court.gov.ua (м. Дніпро) та у м. Кривий Ріг: inbox2@dpa.court.gov.uaКопії судових рішень буде направлено на вказану громадянами поштову адресу. На раніше подані заяви, виготовлені копії судових рішень, у разі терміновості, можливо отримати у холі апеляційного суду зателефонувавши за номером (056) 744-25-60 — у Дніпрі та 056 462-01-91, або 097 977 60 84 — у м. Кривий Ріг.

Подання процесуальних документів у справах можливо з використанням системи “Електронний суд”, засобами поштового зв`язку. Звернення до суду з інших питань може здійснюватися засобами поштового зв`язку або на електронну адресу суду: inbox@dpa.court.gov.ua (м. Дніпро) та inbox2@dpa.court.gov.ua (м.Кривий Ріг). Результати розгляду звернень, які надходять до суду. Надсилатимуться засобами поштового зв`язку або на електронну адресу, вказану у зверненні.

Вхід до будівлі суду можливий лише за 20 хвилин до початку судового засідання.

Отримати інформацію щодо особливого режиму роботи Дніпровського апеляційного суду та інформацію у судових справах можливо згідно графіку роботи суду за телефоном у м. Дніпро — 056 744-25-60 та у м. Кривому Розі - 056 462-01-91, або 097 977 60 84.

 

За повідомленням прес-служби суду